Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut

Instagram
facebook instagram behance
Kim van Tol Interieurontwerp | Woonkamer Dordrecht Banner 02
WERKWIJZE

Wat ik voor je kan doen

Streepje_lichtgroen
Kim van Tol Interieurontwerp | Woonkamer Dordrecht Moodboard
Intake

Voordat we beginnen kom ik graag bij je langs. Dan bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je wensen zijn. Ook hoor ik graag welk budget je beschikbaar hebt voor de aanpassingen.

Moodboard

Op basis van je input tijdens het gesprek kan ik aan de slag. Ik begin met een moodboard dat de sfeer en het gevoel moet uitstralen dat ik voor ogen heb voor je ruimte.

Indeling

Nadat we het moodboard hebben besproken en je je hierin kunt vinden ga ik verder met de indeling. Ik maak een 3D plattegrond  voor je en daarin zet ik de meubels en accessoires. Op deze manier krijg je een goed beeld van de indeling en verhoudingen van de ruimte.

Kim van Tol Interieurontwerp | Benedenverdieping De Meern | Kleuren Indeling
Kleuren en materialen

In dit beeld zal ik je de kleuren en kleurencombinaties tonen. Dat doe ik door op de plattegrond aan te geven welke wand welke kleur krijgt. Handig: ik geef de kleurnummers aan zodat je eventueel zelf verf kan kopen. In het kleurenplan zie je ook welke kleuren hier goed bij passen. Kleuren die weer terug kunnen komen in de meubels en accessoires. Naast de kleuren zal ik ook advies geven over materialen: wanden, vloer, behang, raambekleding.

Kim van Tol Interieurontwerp | Woonkamer Dordrecht Banner 01
Verlichting

Een goede verlichting kan voor de juiste sfeer in huis zorgen. Op basis van de indeling maak ik graag een verlichtingsplan zodat je straks voor elke functie de juiste verlichting hebt.

Meubels en accessoires

Ik ga op zoek naar meubel en accessoires die passen binnen je stijl, maar uiteraard ook binnen je budget. Handig: je krijgt een boodschappenlijstje met links, zodat je de meubels en accessoires eventueel zelf kunt aanschaffen.

Kim van Tol Interieurontwerp | Meisjeskamer Dordrecht 01
Kim van Tol Interieurontwerp | Appartement Rotterdam | 3D Impressie
Impressie

Ik vat de kleuren, materialen, meubels en accessoires  samen in één beeld zodat je een goede impressie krijgt van hoe alles bij elkaar staat. Ook kan ik een animatie voor je maken, zodat je echt het gevoel krijgt dat je door de ruimte heenloopt.

Inkopen en klussen

Nu ben jij aan de beurt. Op basis van de plannen kan je inkopen doen en aan de slag met schilderen, meubels in elkaar zetten en klussen. Uiteraard kun je het ook laten doen.

Uitvoering

Heb je 2 linkerhanden? Of besteed je je tijd liever aan andere dingen? Ik kan dit ook voor je uit handen nemen. Ik coördineer de inkopen en zorg dat de juiste expert in mijn netwerk er voor zorgt dat alle klussen gedaan worden.

Kim van Tol Interieurontwerp | Woonkamer Dordrecht 05
FAQ

Alles wat je verder nog wilt weten

Streepje_lichtgroen
Wat kost het om jouw interieuradvies te krijgen?

Op deze pagina zie je in indicatie van de kosten. Uiteraard is elke ruimte anders en iedereen heeft andere wensen. Ik maak graag een persoonlijke offerte voor je na een gratis intakegesprek.

Is het eerste gesprek echt gratis?

Ja, zeker. Het gaat er om dat jij je fijn voelt in je huis. En dat is zeer persoonlijk. Mocht er om wat voor reden geen klik zijn tijdens ons gesprek, dan laten we het daar gewoon bij.

Kan je ook meer/minder voor mij doen?

Uiteraard. Ik kom graag bij je langs om te bespreken wat je wensen zijn.

Ik heb een ruimte met veel schuine wanden/kleine hoekjes. Kan je me dan ook helpen?

Ja, leuk! Maatwerkoplossingen zijn altijd mogelijk. Ik heb een paar goede timmermannen en meubelmakers in mijn netwerk.

Ik heb een fulltime baan en weinig tijd om af te spreken. Wat nu?

Ik kom tijdens ons eerste gesprek wel graag bij je langs, zodat ik de ruimte ook goed kan zien, de lichtinval kan zien en de ruimte kan opmeten. De volgende contactmomenten kunnen we zo veel mogelijk telefonisch of met video-bellen doen.

Hoe kan ik contact met je opnemen?

Je mag me bellen of WhatsApp-en op 06 289 678 95. Stuur een mailtje naar hallo@kimvantol.nl of vul het contactformulier in.

Met welke merken werk je?

Ik ben een onafhankelijk interieurstyliste en niet gebonden aan bepaalde merken. Afhankelijk van je budget kan ik meubels voorstellen van bijvoorbeeld Kwantum of IKEA tot merken als Muuto en Hay of maatwerkoplossingen.

In welke regio werk je?

Ik woon en werk zelf in Dordrecht. Het is voor mij geen probleem om naar je toe te komen, mits het redelijk aan te reizen is.

Heb je een bepaalde stijl?

Als ik voor jou een interieuradvies ga maken, vind ik het het allerbelangrijkst dat jij je er straks comfortabel in voelt. Ik zou je nooit een bepaalde stijl adviseren als ik niet het gevoel heb dat het bij je past.

Hoeveel afspraken zijn er nodig?

Het ligt er een beetje aan wat je precies wilt, maar we zullen elkaar minimaal drie keer zien/spreken. Waarvan één afspraak via de telefoon of video-bellen kan. De eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

Moet ik alle onderdelen bij je afnemen?

Nee, hoor. Tijdens de intake kunnen we bespreken wat voor jou relevant is.

Moet ik allemaal nieuwe spullen kopen?

Nee, hoor! Als jij meubels of accessoires heb die jij graag wil houden dan houd ik daar rekening mee. Ik kan je zelfs een advies geven over de indeling als je al je bestaande meubels wilt houden.

Ben je verplicht om iets te kopen?

Nee, helemaal niet. Ik maak een shoppinglist voor je, die je kan gebruiken voor je inkopen. Maar als jij toch twijfelt of de aankoop wil uitstellen dan is dat helemaal aan jou.

Kan je ook mijn hele huis komen inrichten?

Ja, dat kan. Ik denk graag met je mee om van je (nieuwe) huis één geheel te maken.

Richt je ook werkplekken in?

Jazeker. Kan jouw werkruimte, vergaderruimte, lunchruimte een boost gebruiken? Ik geef je graag advies.